Рибарски конец ф 0.12 мм, зелен, 114 м

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000716
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Рибарският конец с дебелина 0.12 мм е тънък и дискретен влакнест материал, предназначен за риболов и използван за изработка на влакна за риболовни въдици. Този конец е в зелен цвят, който го прави почти невидим във водата и намалява вероятността да отплаши рибата. Дължината на конеца е 114 метра, което е достатъчно, за да се използва за много повече от един риболовен излет.

Описание на продукта:

  • Дебелина: 0.12 мм - Този конец има тънка дебелина, която го прави подходящ за лов на разнообразни видове риба, включително и по-дребни, за които е необходима по-деликатна английска смукачка.

  • Цвят: Зелен - Цветът на конеца е зелен, който се слива с околната среда и не привлича вниманието на рибата. Това намалява шансовете за отплашване на рибата при подходящ риболовен метод.

  • Дължина: 114 метра - Размерът на продукта е удобен и позволява да се използва за множество риболовни сесии. Дългата въжена струна ще ви осигури достатъчно запас и гъвкавост при избора на различни стратегии за риболов.

  • Устойчивост: Рибарският конец е обикновено изработен от здрав и устойчив материал, който не се къса лесно от рибата или остри камъни на дъното. Тази устойчивост увеличава шансовете ви за успешен улов.

  • Универсалност: Конецът с дебелина 0.12 мм е подходящ за разнообразни риболовни техники, включително риболов с плувка, фидер, джиг, спининг и други. Можете да го използвате както в пресни, така и в солени води, като се наслаждавате на разнообразие от риболовни преживявания.

  • Упаковка: Конецът е обикновено предлаган на котки или на ролки, които го предпазват от нежелани заплитания и помагат за удобното му съхранение.

Важно е да се има предвид, че правилното използване на рибарския конец, както и подборът на подходящата примамка и риболовната техника, са от съществено значение за успешен риболов. Също така, препоръчително е да се спазват всички инструкции и предупреждения, дадени от производителя, за да се гарантира безопасна и ефективна употреба на продукта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!