Защитен лосион против комари 100ml

6,50 лв.
  • Кат. номер: 000715
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Защитният лосион против комари с обем 100 мл е специално разработен продукт, предназначен за защита от комари и други насекоми. Този лосион е обогатен със специални съставки, които имат отблъскващо действие върху насекомите и помагат да се намали риска от ухапване.

Описание на продукта:

  • Обем: 100 мл

  • Състав: Лосионът съдържа ефективни активни съставки, които се добиват от естествени източници и имат природно отблъскващо действие върху комарите. Обикновено в състава се срещат етерични масла от растения с антикомарно действие, като лавандула, чаено дърво, евкалипт, ним, лимонена трева и други.

  • Начин на употреба: Преди използване разклатете добре бутилката. Нанесете лосиона равномерно върху кожата, като избягвате зоната около очите и устата. Разнесете го добре, за да покриете цялата област, която желаете да защитите. При необходимост, повторете нанасянето след определено време (според указанията на производителя) или след контакт с вода.

  • Ефективност: Лосионът предоставя временна защита срещу комари и може да помогне за намаляване на вероятността от ухапване и предаване на заболявания, носени от комари. Въпреки това, е важно да се има предвид, че ефективността на продукта може да варира в зависимост от различни фактори, като видовете комари, времето на деня, количество пот и други обстоятелства.

  • Предпазни мерки: Преди употреба, прочетете внимателно указанията на опаковката. Избягвайте нанасянето на лосиона върху наранена или раздразнена кожа. Ако се появят нежелани реакции като обрив, раздразнение или изгаряне, спрете употребата и се консултирайте с лекар.

  • Съхранение: Съхранявайте продукта на прохладно и сухо място, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Дръжте го далече от деца и домашни любимци.

За да бъде лосионът максимално ефективен, следвайте инструкциите на производителя и използвайте го в съответствие с указанията на опаковката. Внимателното съобразяване с инструкциите ще ви помогне да се насладите на времето навън без притеснения от комари и техните ухапвания.