Вентилатор с 3 степени на охлаждане и лампа.Височина 1.20 м

43,00 лв.
  • Кат. номер: 000710
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Вентилаторът с 3 степени на охлаждане и лампа е изключително удобен и многофункционален уред, който ви предоставя необходимата свежест и осветление в един компактен пакет. Ето ѝ описание на този вентилатор:

  1. Охлаждане с 3 степени: Вентилаторът разполага с 3 различни степени на мощност, които могат да се регулират според вашите нужди. Можете да изберете слабо охлаждане за по-тиха работа и лек въздушен поток или по-силно охлаждане, когато желаете по-интензивна свежест.

  2. Лампа: Вентилаторът е снабден с вградена лампа, която ви позволява да осветите пространството със стил и ефективност. Лампата може да бъде включвана и изключвана отделно от вентилатора, така че можете да я използвате самостоятелно, когато имате нужда от допълнително осветление.

  3. Височина 1.20 м: С височина от 1.20 метра, този вентилатор е достатъчно висок, за да разпределя охлаждащия въздух на голямо разстояние и да осигури ефективно охлаждане на по-голяма площ в стаята.

  4. Компактен дизайн: Въпреки своята височина, вентилаторът има компактен дизайн, който не заема много пространство и го прави подходящ за поставяне в различни части на дома или офиса.

  5. Удобство и функционалност: Вентилаторът обикновено е оборудван с удобни контроли за настройване на степента на охлаждане и включване/изключване на лампата. Някои модели могат да бъдат контролирани чрез дистанционно управление за по-голямо удобство.

Този вентилатор с 3 степени на охлаждане и лампа е идеален за създаване на приятна атмосфера в дома или работното място през летните месеци. Съчетанието от охлаждане и осветление го прави удобен и практичен уред, който ще се погрижи за вашето комфортно пребиваване през горещите дни.