Вентилатор с 3 степени на охлаждане и лампа.Височина 1.30 м

41,00 лв.
  • Кат. номер: 000709
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Вентилаторът с 3 степени на охлаждане и лампа е функционален и удобен уред, който ще ви помогне да се справите с летните горещини и да осветите пространството ви. Ето някои от основните характеристики и предимства на този вентилатор:

  1. Охлаждане с 3 степени: Вентилаторът разполага с 3 настройки на мощността на въздушния поток, което ви позволява да регулирате интензивността на охлаждане според вашите нужди и предпочитания. Можете да изберете по-слабо охлаждане за лек въздушен поток или по-силно, ако желаете по-силна свежест.

  2. Лампа: Вентилаторът е оборудван с лампа, която добавя функционалност и осветление на пространството ви. Лампата е разположена в горната част на вентилатора и може да бъде контролирана чрез отделен превключвател.

  3. Височина 1.30 м: С височина от 1.30 метра, вентилаторът ще бъде достатъчно висок, за да разпределя охлаждащия въздух на по-голямо разстояние и да обхване по-голяма площ в стаята.

  4. Подвижност: Вероятно вентилаторът е с основа със стабилни колела или осигурени други начини за лесно придвижване на уреда от едно място на друго. Това ви позволява да го използвате в различни части на дома или офиса, според нуждите ви.

  5. Стилен дизайн: От производителя е възможно да бъде предоставен разнообразен дизайн и цветове на вентилатора, което ви дава възможност да изберете този, който най-добре се вписва в интериора на вашето помещение.

Този вентилатор с 3 степени на охлаждане и лампа е идеално решение за горещите летни дни, когато искате да се насладите на приятна свежест и комфорт, съчетана с добре осветлено пространство. Благодарение на своите различни функции, той е практичен и удобен уред за вашата домашна среда.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!