PVC предпазна капачка за контакт - комплект

1,50 лв.
  • Кат. номер: 000705
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

PVC предпазната капачка за контакт е защитно устройство, което се използва за покриване на свободни електрически контакти и предпазване от случайно докосване на проводници или вкарване на предмети в контактите. Тази капачка се използва за предпазване от електрически удар и за сигурност на деца и домашни любимци.

Ето някои характеристики на PVC предпазната капачка за контакт:

  1. Материал: Капачката е изработена от PVC (поливинилхлорид), което е твърд материал, издържащ на удари и топлина.

  2. Дизайн: Обикновено предпазната капачка е изработена във форма, която пасва и приляга към стандартните контакти. Тя има вътрешен контур, който позволява на капачката да се фиксира здраво върху контакта.

  3. Цвят: Обикновено предпазните капачки са бели или други ярки цветове, които ги правят по-забележими и лесни за откриване.

  4. Лесен монтаж: Предпазните капачки се монтират лесно, като просто се поставят върху свободния контакт и се натиснат за закрепване.

  5. Безопасност: Използването на предпазните капачки помага да се предотврати електрически удари и случайни инциденти с контактите, особено когато има деца или животни в дома.

PVC предпазните капачки за контакт са ефективен начин да се осигури допълнителна безопасност в домовете и офисите. Те са икономични и лесни за инсталиране и са важен елемент за сигурността при работа с електричество.

Цената е за целия комплект.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!