Светеща клавиатура за компютър

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000704
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Светещата клавиатура за компютър е периферно устройство, което разполага със светодиодни подсветки под клавишите. Тази функционалност позволява на клавиатурата да излъчва светлина, която улеснява ползването й при затъмнено или слабо осветено около. Освен това светещата клавиатура може да предоставя различни цветове и ефекти на подсветката, които подобряват естетиката на устройството.

Ето някои общи характеристики и особености на светещите клавиатури:

  1. Подсветка на клавишите: Главната характеристика на светещата клавиатура е наличието на светодиодни подсветки под клавишите. Това позволява на потребителя да вижда буквите и символите на клавишите по-ясно, дори при ниска осветеност в стаята.

  2. Различни цветове и ефекти: Много светещи клавиатури позволяват на потребителя да избира от различни цветове на подсветката или дори да настройва специални ефекти като пулсиране, преливане на цветове и други. Това може да се настрои чрез специални софтуерни приложения или клавишни комбинации.

  3. Персонализация: Много светещи клавиатури предлагат възможност за персонализация на подсветката, което позволява на потребителя да създаде своя уникален дизайн или да съчетае подсветката с интериора на работното място.

  4. Мултимедийни контроли: Някои модерни светещи клавиатури включват и допълнителни мултимедийни клавиши, които позволяват удобно управление на аудио и видео функциите на компютъра.

  5. Гейминг функции: В светещите клавиатури за геймъри може да има специални клавиши за програмируеми макроси, режим за анти-гостене (анти-ghosting), което позволява изпълняването на няколко клавишни комбинации едновременно, и други допълнителни функции за подобряване на игровото изживяване.

Светещите клавиатури са стилни, функционални и практични устройства, които осигуряват по-добра видимост на клавишите и позволяват на потребителите да работят и играят с комфорт дори при намалена осветеност. Тези клавиатури са особено популярни сред геймърите и хората, които ценят персонализацията и интересен дизайн на компютърните си аксесоари.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!