Будилник с лампа

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000702
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Будилникът с лампа, наричан също "световен будилник" или "светлинен будилник", е устройство, което комбинира функциите на обичайния будилник с добавена светлинна функция. Този тип будилник е насочен към по-нежно и постепенно събуждане на потребителя чрез симулиране на изгрева на слънцето. Освен това може да използва различни цветове на светлината, за да създаде различно настроение и да подобри пробуждането.

Ето основните характеристики на будилник с лампа:

 

  1. Различни цветове и настройки на светлината: Някои модели на светлинни будилници предлагат различни цветове на светлината (например топло бяло, различни нюанси на жълто или дори RGB цветове) и различни интензитети на осветеността. Това позволява на потребителите да избират настройките, които се адаптират най-добре към техните предпочитания.

  2. Звукова аларма: Освен светлината, тези будилници също разполагат с обичайна звукова аларма, която се активира в предварително зададения час за събуждане. Потребителите могат да изберат мелодии, звуци или тонове за алармата според своите предпочитания.

  3. Допълнителни функции: Някои модели може да предлагат допълнителни функции като FM радио, часовник с атомен сигнал за автоматична настройка на времето, сензори за светлина и др.

Будилниците с лампа са популярни избор за хора, които търсят по-приятен и постепенен начин за събуждане. Тази технология може да помогне на потребителите да стартират деня си с по-пълноценно и свежо чувство, като се събудят природно и без стрес. Докато най-обикновените будилници с лампа, служат, за да покажат часа през нощта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!