Голям кварцов будилник

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000701
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Голям кварцов будилник е часовник с аларма, който използва кварцов механизъм за измерване на времето и активиране на алармата. Този тип будилник е популярен и често се използва в домове и хотели, тъй като предлага простота и надеждност.

Ето някои общи характеристики и външни характеристики на големите кварцови будилници:

  1. Дизайн: Те са обикновено с големи циферблати, които правят часовника лесен за четене. Има различни стилове на корпуса - от класически до съвременни и цветове, които отговарят на интериора на помещението.

  2. Големина: Както подсказва и името, те са по-големи в сравнение със стандартните часовници. Обикновено имат диаметър на циферблата от около 4 до 7 инча (10 до 18 см) или дори повече. Голямата големина прави часовника лесен за виждане отдалеч.

  3. Цифри: Може да са арабски или римски цифри, които също допринасят за естетиката на часовника.

  4. Звукова аларма: Когато идва времето да се активира алармата, те издават характерен звук, който обикновено продължава няколко секунди, преди да спре.

  5. Настройка на времето и алармата: Механизмът на кварцовите часовници е изключително точен и се настройва лесно чрез регулатори на задната страна на устройството.

  6. Енергоспестяващ: Кварцовите механизми са известни с енергийната си ефективност, което означава, че батериите им обикновено издържат дълго време преди да се изчерпят.

Тези големи кварцови будилници са практични и удобни за употреба, като същевременно добавят стил и допълнителен елемент към интериора на помещението. Вече може да се намерят и модели, които имат допълнителни функции като термометър, календар или показване на времето в различни часови зони.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!