Антикварна книга "История цивилизации в Англия", писател Г.Т.Бокль , 1864

50,00 лв.
  • Кат. номер: 000678.1
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"История на цивилизациите в Англия" на писателя Г.Т. Бокль е антикварна книга, написана през 1864 година. Това е историческо произведение, което анализира развитието на английската цивилизация през различните етапи на нейната история.

Възможно е книгата да разглежда различни аспекти на историята на Англия, като политически, социални, икономически, културни и други. Авторът Г.Т. Бокль е вероятно историк, който се е фокусирал върху изследването и представянето на историческите факти и събития, свързани с Англия.

Като антикварна книга, издадена през 1864 година, "История на цивилизациите в Англия" вероятно е издадена във формат, характерен за това време, с твърда подвързия и традиционен външен вид.

Книгата може да представлява интерес за колекционери и историци, тъй като съчетава исторически аспекти и стил от периода на публикуване. Ако имате интерес към нея, препоръчвам да потърсите антикварни книжарници или онлайн ресурси за антикварни книги, където може да я намерите или научите повече за нея.