• Начало
  • ВиК части
  • Душ слушалка с 3 степени на сруята и форма на Мерцедес, средна големина

Душ слушалка с 3 степени на сруята и форма на Мерцедес, средна големина

6,00 лв.
  • Кат. номер: 000700
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Представяме ви душ слушалка с 3 степени на струята и форма на Мерцедес, средна големина. Тази душ слушалка е проектирана за комфорт и функционалност и предлага следните характеристики:

  1. 3 степени на струята: Душ слушалката разполага с 3 различни настройки на струята, които ви позволяват да изберете предпочитаната интензивност и тип на струята. Можете да избирате между широка струя, масажна струя или комбинирана струя.

  2. Форма на Мерцедес: Душ слушалката е изработена със стилен и модерен дизайн, който следва формата на автомобилите от марката Мерцедес. Това добавя елегантност и изтънченост във вашата баня.

  3. Средна големина: Душ слушалката има удобна средна големина, която я прави подходяща за използване от всички членове на семейството. Тя е лека и лесна за хващане и управление по време на душ.

  4. Издръжливи материали: Душ слушалката е изработена от висококачествени и издръжливи материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на водни условия. Това гарантира, че уредът ще ви служи дълго време.

  5. Лесно почистване: Материалите и конструкцията на душ слушалката я правят лесна за почистване и поддръжка. Можете бързо и лесно да отстраните котлен камък и други замърсявания, които се събират с времето.

  6. Лесно инсталиране: Душ слушалката се инсталира лесно и бързо, без нужда от сложни инсталации или специални инструменти. Обикновено се свързва към стандартния душ шлаух и може да бъде използвана върху всякаква душ система.

  7. Регулируема напорност: Някои модели душ слушалки предлагат възможност за регулиране на напорността на водата. Това ви позволява да настроите идеалната сила на струята според вашите предпочитания.

Моля, имайте предвид, че специфичните характеристики и функционалности могат да варират в зависимост от марката и модела на душ слушалката. Препоръчвам ви да проверите спецификациите на конкретния продукт, преди да го закупите.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!