ЛЕД лампа, подвижна, с дължина на кабела 10 м.

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000698
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Представяме ви подвижна LED лампа с кабел, дълъг 10 метра. Тази лампа е снабдена с вградени светодиоди, които осигуряват ярка, енергоспестяваща и дълготрайна светлина.

Описанието на лампата може да включва следните характеристики:

  1. Дължина на кабела: 10 метра - лампата разполага с достатъчно дълъг кабел, който ви позволява да я премествате и поставяте на различни места, без да се ограничавате от близостта до електрически контакт.

  2. Подвижна конструкция: Лампата може да се лесно премества от едно място на друго, благодарение на удобната си конструкция. Това ви дава възможността да я използвате в различни помещения или на открито.

  3. LED технология: Използваната LED технология осигурява ярка и качествена светлина. LED светлината е изключително енергоспестяваща и има по-дълъг живот в сравнение с традиционните крушки.

  4. Енергийно ефективна: LED лампата използва по-малко електроенергия в сравнение с традиционните лампи, което я прави икономична и приятна за околната среда.

  5. Разнообразие от цветове и режими на светене: В зависимост от модела, лампата може да предлага различни цветове на светлината и режими на светене, които можете да настроите според вашите предпочитания и настроение.

  6. Безопасност: LED технологията обикновено не нагрява силно, което прави лампата по-безопасна за употреба. Все пак, е важно да следвате указанията за безопасност на производителя при монтаж и експлоатация на лампата.

  7. Водоустойчивост: В някои случаи, подвижните LED лампи могат да бъдат водоустойчиви или предназначени за използване на открито. Това ги прави подходящи за украса на градини, тераси или други външни пространства.

Моля, имайте предвид, че конкретните характеристики и функционалности могат да варират в зависимост от марката и модела на лампата, която изберете. Препоръчвам ви да проверите спецификациите на конкретния продукт, преди да го закупите.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!