Стъклочистачка с четка.

5,50 лв.
  • Кат. номер: 000690
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Стъклочистачката с четка е практичен аксесоар, предназначен за почистване на автомобилни прозорци и стъкла от вода, прах и други замърсявания. Тази комбинация от стъклочистачка и четка обикновено се използва за по-ефективно и удобно почистване на автомобилните стъкла.

Стъклочистачката е оборудвана с гъвкава и издръжлива гумена лента, която е предназначена да премахва водата от повърхността на стъклото. Тази гумена лента е прикрепена към метална рамка, която се движи през стъклото, като премахва водата и я пренасочва извън областта на зрение на водача.

Допълнително, стъклочистачката е снабдена с мека четка, която е предназначена за почистване на прах и други частици от стъклото преди или след използване на гумената лента. Четката обикновено е изработена от меки влакна или синтетични материали, които не нанасят повреди на стъклото и помагат за премахване на замърсяванията.

Дръжката на стъклочистачката може да бъде изработена от пластмаса или други леки материали, които осигуряват комфортно и сигурно хващане при употреба. Дизайнът на дръжката може да включва и други функционалности, като гумирано покритие за по-добър захват или възможност за удължаване на дължината за достигане на по-труднодостъпни места.

Стъклочистачката с четка е незаменим помощник при почистване на автомобилни стъкла, като осигурява по-добра видимост и безопасност по време на шофиране. Това практично средство ви позволява бързо и ефективно да отстраните вода, прах и други замърсявания от стъклата на автомобила.

Моля, имайте предвид, че конкретните материали, дизайн и функции на стъклочистачката с четка могат да варират в зависимост от марката или производителя. Горното описание отразява общите характеристики и стил на стъклочистачката с четка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!