Живарник 1.50 м

15,00 лв.
  • Кат. номер: 000688
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Живарникът с дължина 1.50 м е голям аксесоар, предназначен за съхранение и носене на жива риба по време на риболов. Той е изработен от водоустойчив и здрав материал, който осигурява оптимални условия за запазване на рибата жива и здрава.

Живарниците с дължина 1.50 м обикновено са с по-голям капацитет и могат да задържат значително количество риба. Вътрешността на живарника е разделена на отделни секции или отделения, които са предназначени да държат рибата отделно или да я разделят по видове или размери. Това предоставя удобство и възможност за съхранение на различни видове риба или стръв.

Дизайнът на живарника се фокусира върху осигуряване на добра водна циркулация и достъп до кислород. Това е от съществено значение за поддържане на качеството на водата и запазването на рибата жива. Някои модели могат да включват вградени помпи или филтри, които подобряват циркулацията на водата и осигуряват по-добри условия за рибите.

Живарникът с дължина 1.50 м е обикновено оборудван с удобни дръжки или презрамки за по-лесно носене и пренасяне. Това ви позволява да го прехвърляте и поставяте на удобни места по време на риболова.

Такъв голям живарник е идеален за риболовни експедиции, където може да се изисква запазване на голям брой риби или задържане на рибата за по-продължителен период от време. Възможността за съхранение на жива риба в този размерен живарник ви позволява да запазите рибата свежа и здрава до момента, в който я освободите или я използвате за други цели.

Моля, обърнете внимание, че описанието може да варира в зависимост от конкретния модел или производител на живарника. Това е общо описание на живарник с дължина 1.50 м, като подразбиращите се характеристики включват голям капацитет, разделни отделения и водоциркулация за запазване на жива риба по време на риболова.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!