Метални шишчета 12 бр.в опаковка с дължина 25 см.

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000683
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Металните шишчета са кухненски инструмент, които се използват за приготвяне на шишове или шашлици на барбекю, грил или в пещ.

Ето някои общи характеристики и предимства на металните шишчета с дължина 25 см в опаковка от 12 броя:

  1. Материал: Металните шишчета са обикновено изработени от неръждаема стомана или друг вид устойчив на високи температури метал. Това ги прави здрави и издръжливи.

  2. Дължина: Шишчетата с дължина 25 см предоставят достатъчно място за наслояване на парчета месо, плодове или зеленчуци. Тази дължина е обикновено достатъчна, за да се осигури равномерно готвене на храната.

  3. Брой в опаковка: Опаковката включва 12 броя шишчета, което е удобно, особено за готвене на големи количества храна или за семейни събирания.

  4. Удобство и безопасност: Металните шишчета са обикновено издържливи и надеждни. Те могат да бъдат лесно обръщани, за да се осигури равномерно готвене на храната. Дръжките на шишчетата са обикновено достатъчно дълги, за да предпазят ръцете от нагряване.

  5. Лесно почистване: Металните шишчета са обикновено лесни за почистване след употреба. След готвене можете да ги измийте с топла сапунена вода или да ги почистите в съдомиялна машина.

  6. Многократна употреба: Металните шишчета могат да бъдат използвани повторно и предоставят дълготрайна икономия. Просто ги почистете след всяка употреба и ги съхранявайте на сухо място.

Важно е да отбележим, че конкретните характеристики и предимства могат да варират в зависимост от марката и модела на металните шишчета. Преди покупка е препоръчително да прегледате информацията от производителя или да прочетете отзиви от потребители, за да получите по-пълна представа за продукта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!