Метална скара за барбекю.Размери 35/20 см

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000682
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Металната скара за барбекю с размери 35/20 см е подходяща за приготвяне на храна на открито. Ето някои общи характеристики и предимства на тази тип скара:

  1. Материал: Металната скара за барбекю обикновено е изработена от неръждаема стомана или друг вид метал, който е издръжлив и устойчив на високи температури.

  2. Размери: С размери 35/20 см тази скара предоставя достатъчно пространство за готвене на разнообразни ястия. Въпреки това, размерите може да варират в зависимост от производителя и модела.

  3. Ребра и пространство за готвене: Металната скара обикновено има ребра или жлебове, които помагат за задържане на мазнината и предотвратяване на плъзгането на храната. Това осигурява по-добро запазване на вкуса и текстурата на храната.

  4. Дръжки: Металната скара може да има интегрирани дръжки или прикрепени дръжки от страните за по-лесно пренасяне и поставяне върху грила или друго място за готвене.

  5. Подходяща за грил и печка: Металната скара е универсален инструмент и може да се използва както на открито, на грил или барбекю, така и на вътрешна печка или плот.

  6. Лесна поддръжка: Металната скара е обикновено лесна за почистване след употреба. Можете да използвате четка или гъба с топла сапунена вода, за да отстраните остатъци от храна или мазнина.

Важно е да отбележим, че конкретните характеристики и предимства могат да варират в зависимост от марката и модела на металната скара за барбекю. Преди покупка е препоръчително да прегледате информацията от производителя или да прочетете отзиви от потребители, за да получите по-пълна представа за продукта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!