Юношески чорапи за маратонка, памук, за момичета и момчета, Размер: 31 - 33

11,40 лв.
  • Кат. номер: 000681
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Юношески чорапи за маратонка, памук, за момичета и момчета, Размер: 31 - 33 се продават само на стек (пакет). В един пакет има 12 чифта чорапи.

Цената е за стек !!!

Юношеските чорапи за маратонки, изработени от памук и предназначени за момичета и момчета с размер от 31 до 33, са удобни и практични аксесоари за активния начин на живот на децата. Ето някои общи характеристики и важни детайли за тези чорапи:

  1. Материал: Чорапите са направени от памук, който е популярен за своите дишащи свойства и мекота. Памукът осигурява комфорт и вентилация на краката, като позволява на кожата да диша и намалява риска от натопяване.

  2. Дизайн: Чорапите за маратонки обикновено са изработени с по-къса дължина, като стигат до глезена. Това ги прави подходящи за носене с маратонки или други спортни обувки. Могат да бъдат едноцветни или с декоративни елементи като ленти, лого на марка или десени.

  3. Размер: Тези конкретни чорапи са с размер от 31 до 33, което обикновено отговаря на детска възраст около 6-8 години. Все пак, проверете таблицата с размери на производителя, за да се уверите, че са подходящи за конкретното дете.

  4. Универсалност: Чорапите са предназначени както за момичета, така и за момчета, което ги прави подходящи за различни деца. Те могат да се носят по време на спортни занимания, игри на открито или просто в ежедневието.

  5. Удобство: Юношеските чорапи за маратонки трябва да осигуряват добро прилягане и поддръжка на краката, без да ограничават движението. Те трябва да имат еластична лента, която да предотвратява плъзгането им и да се удължава живота на чорапите.

При избора на чорапи за децата се уверете, че са удобни, дишащи и съответстват на предпочитанията и нуждите на детето. Проверете различните марки и модели, за да намерите най-подходящите чорапи за вашето дете.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!