Вентилатор с височина 130 см. Три степени и лампа.

39,00 лв.
  • Кат. номер: 000677
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Вентилаторът с височина 130 см е удобен и функционален уред, предназначен да осигури прохлада и осветление в едно. Той разполага със следните характеристики:

  1. Височина: Вентилаторът е с височина от 130 см, което го прави подходящ за използване както в домашна среда, така и в офиси или други пространства.

  2. Три степени на скорост: Вентилаторът предлага три различни степени на скорост, които могат да бъдат настроени според предпочитанията на потребителя. Това позволява да се регулира интензивността на въздушния поток в зависимост от нуждите и настроението.

  3. Лампа: Вентилаторът разполага със вградена лампа, което го прави много практичен, особено ако се използва в спалня или дневна стая. Лампата осигурява светлина за осветление на околното пространство и може да бъде управлявана независимо от вентилатора.

  4. Дизайн: Вентилаторът е проектиран със стил и внимание към детайлите. Може да предлага различни цветове или допълнителни декоративни елементи, които съответстват на интериора на помещението и могат да придадат допълнителен естетически вид.

  5. Удобство и безопасност: Вентилаторът е лесен за използване и обслужване. Обикновено разполага с дистанционно управление или бутони на самия уред, което позволява удобно настройване на функциите. Освен това, вградените системи за безопасност предотвратяват възможността от прегряване или други нежелани инциденти.

Този вентилатор с височина 130 см, три степени на скорост и вградена лампа е идеален избор за хора, които търсят уред, който да осигурява комфорт и осветление в едно, съчетавайки функционалността със стилен външен вид.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!