Плажен чадър с чупещо рамо. Височина: 1.80 м

19,00 лв.
  • Кат. номер: 000663
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Плажният чадър с чупещо рамо е удобен и практичен аксесоар за използване на плажа или в градината. Той е проектиран със специален механизъм, който позволява лесно и бързо отваряне и затваряне на чадъра.

Този плажен чадър е с височина около 1.80 метра, което осигурява достатъчно пространство за сянка и защита от слънцето. Височината може да бъде регулирана, така че да се адаптира към предпочитанията и нуждите на потребителя.

Чупещата рама на чадъра позволява лесно сгъване и разгъване на конструкцията. Това го прави изключително удобен за транспортиране и съхранение. Когато е сгънат, чадърът заема минимално пространство, което го прави идеален за пътувания и пренасяне.

Плажните чадъри с чупещо рамо обикновено са изработени от леки и здрави материали, които са устойчиви на слънцето и влагата. Типичните материали за плажни чадъри включват полиестер, найлон или памук с UV защита, която предпазва от вредните лъчи на слънцето.

Важно е да се отбележи, че при използване на плажния чадър с чупещо рамо, трябва да се вземат предпазни мерки и да се уверите, че чадърът е стабилен и здраво поставен в почвата, за да издържи на вятъра и да предостави сянка и защита.

Плажните чадъри с чупещо рамо са популярни сред плажни любители и хора, които търсят удобство, лесно пренасяне и защита от слънцето. Те предлагат практичност и функционалност, като същевременно са леки и компактни за по-голяма удобност при използване и съхранение.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!