Кутийка с Рибарски тежести

2,50 лв.
  • Кат. номер: 000661
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кутийка с рибарски тежести е аксесоар, който се използва от рибарите за съхранение и транспортиране на различни видове тежести, които се използват при риболов. Тези тежести имат различни форми и размери и се използват за балансиране на риболовната линия и замяна на теглото, което липсва от изкуствената примамка.

Кутийките с рибарски тежести обикновено са изработени от здрав и издръжлив материал като пластмаса, метал или твърд картон. Те са компактни и имат разделители или отделения, които позволяват на рибарите да сортират и организират различните видове тежести вътре.

Вътре в кутийката може да се намират различни видове рибарски тежести като шаранджийски грамотежи, карпови грамотежи, плувкови тежести, оловни късчета и други. В зависимост от видовете риболов, съответните тежести имат различни форми и тегла, които се избират според конкретните нужди на рибаря.

Кутийката с рибарски тежести е удобна и практична, тъй като позволява на рибарите да имат лесен достъп до тежестите и да ги организират по начин, който да улесни тяхната употреба по време на риболов. Това допринася за по-голяма ефективност и удобство при смяна на тежестите и адаптиране на техника на риболова според условията.

Кутийките с рибарски тежести се предлагат в различни размери, от малки и компактни до по-големи и с повече отделения. Това позволява на рибарите да изберат кутийка, която отговаря на броя и типа тежести, които обикновено използват.

Такава кутийка с рибарски тежести е неотменна част от риболовния "снаряд" на много рибари. Тя осигурява удобство и организация при съхранение и използване на тежести, като гарантира, че риболовната екипировка е подредена и готова за употреба във всеки момент.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!