К -т цветни гребени за коса

2,00 лв.
  • Кат. номер: 000658
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Цветни гребени за коса представляват аксесоари, които се използват за да се добави временен или полу-перманентен цвят към косата. Те са популярни сред младите хора и са изключително разнообразни по дизайн и функционалност.

Гребените за коса са обикновено изработени от пластмаса или метал и имат редица зъбци, които помагат за придържането на косата по време на нанасяне на цвета. Някои модели имат вградени четки или специални апликатори за улесняване на процеса.

Цветните гребени са налични в разнообразни цветове и нюанси. Можете да изберете единичен цвят или комбинация от различни цветове, които да съчетаете по желание. Някои гребени предлагат ефект на преливане на цветовете или искрящи отблясъци, които придават по-интересен вид на косата.

Процесът на нанасяне на цвета с гребена обикновено е доста лесен. Просто изберете секция от косата, която искате да оцветите, и плъзнете гребена през нея. Цветът ще се прехвърли от гребена към косата, оставяйки временен отпечатък. В зависимост от типа на гребена и от цвета, който изберете, времето, за което цветът остава видим, може да варира от няколко часа до няколко дни.

Важно е да отбележим, че цветните гребени обикновено се измиват с лекота с първото измиване на косата след нанасяне. Те са временен начин за добавяне на цвят и не причиняват постоянни промени в косата.

Цветните гребени за коса са забавен и експериментален начин да изразите индивидуалността си и да промените визията си, без да се налага да правите постоянни промени в косата.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!