Мъжка кожена чантичка за колан.

7,00 лв.
  • Кат. номер: 000655
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Мъжката кожена чантичка за колан е компактен аксесоар, предназначен да се носи на колана на мъжка дреха или панталон. Този тип чантички е удобен за съхранение на няколко основни предмета, като мобилен телефон, ключове, портмоне, кредитни карти и други малки аксесоари. Ето някои общи характеристики на мъжките кожени чантички за колан:

  1. Материал: Чантичките за колан са изработени от висококачествена кожа, която предлага издръжливост и естетическо излъчване. Кожата може да бъде естествена кожа или изкуствена кожа в зависимост от модела и предпочитанията.

  2. Размер: Те са компактни и имат обикновено достатъчно пространство за съхранение на основните необходими предмети. Размерите могат да варират, но обикновено чантичките за колан са достатъчно малки, за да бъдат удобни за носене на колана, без да причиняват неудобство. Дължина: 13 см., Ширина: 10 см., Дълбочина: 5 см..

  3. Дизайн: Мъжките кожени чантички за колан могат да имат различни дизайни и стилове, от класически до модерни. Някои модели са с едно или повече отделения с цип, джобове или прегради, които позволяват организирано съхранение на предметите. Дизайнът може да бъде класически и елегантен или по-спортен и кежуъл, в зависимост от предпочитанията на мъжа.

  4. Функционалност: Мъжките чантички за колан са удобни и практични, позволявайки носенето на необходимите вещи на лесно достъпно място. Те осигуряват сигурност и комфорт, като предпазват предметите от загуба или кражба.

  5. Колан за прикрепване: Чантичките за колан обикновено разполагат с колан или каишка, която може да се прикрепи към колана на панталона или дрехата. Това гарантира стабилност и сигурност на чантичката, като я държи на място и предотвратява падането й.

Мъжките кожени чантички за колан са практичен и стилен аксесоар, подходящ за мъже, които предпочитат да носят необходимите вещи близо до тялото си, без да са необходими големи и неудобни чанти. Те предлагат удобство, естетика и функционалност в един компактен и лесен за носене дизайн.