Пластмасова табуретка.

4,50 лв.
  • Кат. номер: 000653
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Пластмасовата табуретка е мебел, изработена от пластмасов материал, който я прави лека и издръжлива. Табуретките от пластмаса са на разположение в различни форми, размери и цветове, което ги прави подходящи за различни области на използване.

Ето някои общи характеристики на пластмасовите табуретки:

  1. Материал: Пластмасовите табуретки са изработени от здрава и устойчива на износване пластмаса. Обикновено се използват полипропилен, полиетилен или други видове пластмаси, които осигуряват дълготрайност и лекота на табуретката.

  2. Дизайн: Пластмасовите табуретки могат да имат различни дизайни и форми. Някои модели имат гладки повърхности и симплни линии, докато други могат да имат орнаменти или текстилни наслони.

  3. Цветове: Предлагат се в голямо разнообразие от ярки цветове. Това ги прави привлекателни и подходящи за детски стаи, градини, басейни и други места.

  4. Практичност: Пластмасовите табуретки са лесни за почистване и поддръжка. Поради материала си, прахът и петна могат да се отстранят с лекота с помощта на мека кърпа и почистващ препарат.

  5. Подвижност: Поради лекотата и компактността си, пластмасовите табуретки са лесни за пренасяне и подредба. Могат да се използват както вътре в дома, така и на открито.

  6. Устойчивост: Пластмасовите табуретки са устойчиви на влага и корозия, което ги прави подходящи за употреба на открито, например на тераси или в градини.

Пластмасовите табуретки са изключително универсални и могат да бъдат използвани в различни области - от дома и градината до обществени пространства, училища, заведения и т.н. Те предлагат удобство, функционалност и лекота на пренасяне, което ги прави популярен избор за мебелиране.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!