Детска пластмасова табуретка.

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000652
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детската пластмасова табуретка е компактна и лека мебел, предназначена специално за използване от деца. Обикновено е изработена от здрава и издръжлива пластмаса, която я прави лесна за пренасяне и удобна за използване в различни ситуации.

Ето някои общи характеристики на детските пластмасови табуретки:

  1. Размери: Табуретките се предлагат в различни размери, специално проектирани за удобство на децата. Височината и широчината могат да варират, в зависимост от модела.

  2. Цветове и дизайн: Табуретките за деца са налични в разнообразни ярки цветове и забавни дизайни, които са привлекателни за малките потребители.

  3. Стабилност: Пластмасовите табуретки обикновено са стабилни и с добра устойчивост. Те са проектирани така, че да издържат на теглото на детето и да предотвратят нежелани преобъртания.

  4. Повърхност: Табуретките обикновено имат антихлъзгаща повърхност, за да осигурят по-голяма безопасност и предотвратят пъдарци или плъзгане по време на използване.

  5. Практичност: Табуретките са лесни за почистване и поддръжка. Поради техния материал от пластмаса, те се почистват лесно с мека кърпа и мек препарат.

Табуретките са полезни за децата в различни ситуации, като например когато трябва да достигнат високи места, да си поставят обувките или да се използват като седалка при игра или учене.

Важно е да отбележим, че при избора на детска пластмасова табуретка е важно да се вземат предвид възрастта и теглото на детето, както и да се следват указанията за безопасност от производителя.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!