К-т малка отверка с накрайници.

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000651
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът малка отверка с накрайници е набор от инструменти, предназначени за затегване или отпускане на винтове и болтове с малки размери. Тези отверки са компактни и удобни за работа със захват на винтовете или болтовете.

Комплектът включва малка отверка с дръжка, като към нея могат да се поставят различни накрайници, съответстващи на различни типове винтове или болтове. Накрайниците могат да бъдат различни форми и размери, като плоски, кръстати, шестостенни и други, за да отговарят на различни видове винтове.

Тези комплекти са често използвани в домашни ремонти, електроника, мебелни работи и други приложения, където се изискват малки и прецизни отверки. Те са особено полезни за работа на труднодостъпни места или с малки и фини винтове.

Малките отверки с накрайници предлагат удобство и гъвкавост при работа с малки винтове или болтове и могат да бъдат полезни за професионални майстори, електротехници, моделисти и други.

Важно е да се избере правилният накрайник съгласно типа на винтовете или болтовете, с които работите, за да се предотврати повреда на главите или неправилно затегване. Освен това, трябва да се използват с подходящ размер и внимание, за да се предотврати приплъзване и нараняване по време на работа.

Комплектът от малка отверка с накрайници предлага разнообразие от инструменти в едно удобно сгъваемо или организирано калъфче, което ги прави подходящи за носене и съхранение.