Комплект дюбел-пирон, 100 броя

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000650
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът дюбел-пирон, съдържащ 100 броя, е набор от строителни елементи, които се използват за закрепване на предмети към стени, тавани или други твърди повърхности. Тези елементи се използват широко в строителството и монтажните работи за осигуряване на стабилност и сигурност.

Дюбел-пиронът представлява винтоподобен елемент с разширяваща се част, наречена дюбел, и прикрепен пирон, който служи за вмъкване и затегване на дюбела в материала. Това комбинирано устройство позволява силно закрепване и издържливост.

Комплектът от 100 броя дюбел-пирони е полезен, когато имате нужда от множество закрепващи елементи за голям проект или за обща употреба. Те могат да се използват за закрепване на полички, окачване на картини, монтаж на мебели и други подобни приложения.

Преди да използвате дюбел-пироните, важно е да се уверите, че избраните от вас размери и типове отговарят на изискванията на вашата конкретна задача. Така се гарантира правилното закрепване и стабилност на предметите.

Важно е също така да се има предвид и типът на материала, към който ще бъдат закрепени дюбел-пироните, тъй като различните повърхности изискват различни видове и размери на дюбелите.

Комплектът от 100 броя дюбел-пирони предлага удобство и гъвкавост при работа със закрепващи елементи и може да бъде полезен за професионални строители, майстори или домашни любители.

Цената е за пакет.