К -т звездогаечни ключове

28,00 лв.
  • Кат. номер: 000649
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Звездогаечните ключове, наричани още и TORX ключове, са инструменти, използвани за затегване или отпускане на винтове или болтове със звездовидна глава. Те са познати със своята звездовидна форма и са налични в различни размери, обозначавани с буквата "T" и числова стойност.

К-т звездогаечни ключове включва набор от такива ключове с различни размери, което позволява на потребителя да се адаптира към различни размери на винтове или болтове. Обикновено тези ключове са изработени от здрава стомана или други издръжливи материали и имат дръжки, които осигуряват удобен захват.

Звездогаечните ключове са често използвани в автомобилната индустрия, електрониката, строителството и много други области, където са необходими прецизни инструменти за работа с винтове и болтове със звездовидна глава.

Тези ключове са удобни за използване и осигуряват по-добър контакт и по-малко налягане на винтовете или болтовете, което може да предотврати изплъзването или повредата на главата на винта.

К-т звездогаечни ключове е практичен инструмент, който може да бъде полезен за различни задачи, които изискват работа с винтове или болтове със звездовидна форма.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!