Надуваем пояс 70 см.

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000648
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Надуваемият пояс с диаметър 70 см е устройство, което се използва за подпомагане на плаването и осигуряване на плаваемост във водата. Този пояс е по-голям от стандартния пояс с диаметър 60 см и предлага по-голяма стабилност и подкрепа.

Подобно на другите надуваеми пояси, този модел е изработен от здрав материал като винил или найлон и разполага с отделения, които се надуват с въздух. Може да се надува с помощта на помпа или чрез вдишване и издишване на въздух.

По-големият диаметър на пояса от 70 см осигурява по-голяма плаваемост и стабилност във водата. Той предлага допълнителна подкрепа и увереност, особено за хора, които не се чувстват напълно удобно във водата или не владеят добре плаването.

Надуваемите пояси с диаметър 70 см са полезни както за деца, така и за възрастни, особено при учене на плаване или водни занимания. Те помагат да се поддържа вертикалното положение във водата и намаляват усилията при плуване.

Въпреки това, важно е да се отбележи, че надуваемият пояс не замества спасителните жилетки или други подходящи средства за безопасност във водата. Той трябва да се използва само под наблюдение на възрастни и в съответствие със зададените инструкции и препоръки за безопасност.