Надуваем пояс 60 см.

4,00 лв.
  • Кат. номер: 000647
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Надуваем пояс с диаметър 60 см - това е устройство, предназначено за подпомагане на плаването и осигуряване на плаваемост. Обикновено се използва като помощно средство за хора, които не се чувстват сигурни в плуването или се нуждаят от допълнителна подкрепа във водата.

Поясът е кръгла форма и се изработва от здрав материал като винил или найлон. Той е оборудван със специални отделения, които могат да се надуят с въздух чрез помпа или дори чрез вдишване и издишване.

Поясът обикновено се носи около талията и се закрепва с помощта на колани или закопчалки. Той осигурява плаваемост и помага на човека да остане на повърхността на водата без излишни усилия. Диаметърът на пояса от 60 см обикновено е подходящ за деца или възрастни с по-малка фигура.

Надуваемите пояси са важен елемент за безопасност във водата, особено за тези, които не знаят да плават или изпитват дискомфорт във водата. Те могат да се използват в басейн, на плажа или в други водни среди. При правилна употреба те помагат да се поддържа вертикалното положение на тялото и намаляват риска от удавяне.

Важно е да се помни, че надуваемият пояс не замества предпазно спасително средство като спасителни жилетки. Той е предназначен за използване само при плуване под наблюдение на възрастни и съгласно инструкциите и правилата за безопасност. При използването на надуваем пояс винаги е препоръчително да се остане под наблюдението на възрастен и да се спазват предпазните мерки във водните условия.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!