Моливи, черен графит, по 12 бр. в кутия

3,60 лв.
  • Кат. номер: 000645
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Моливите с черен графит, които са по 12 броя в кутия, са класически инструмент за писане и чертане. Те са изработени от дървен материал с централна графитна паста, която осигурява писането и чертането. Черният графит дава интензивен и наситен цвят, който е подходящ за създаване на ясни и детайлни линии.

Всяка кутия съдържа 12 молива, които са предварително точени за удобство. Те са съставени от дълга и тънка дървена основа, която е лека и удобна за държане. Моливите имат обикновено стандартен размер и дебелина, което ги прави съвместими с повечето моливоструйки и точила.

Тази опаковка от 12 броя е практична и идеална за офиси, училища, художници и всички, които се нуждаят от постоянен достъп до моливи с черен графит. Кутията предпазва моливите от удари и счупване и ги държи на едно място, което ги прави лесни за съхранение и носене.

Тези моливи с черен графит са отличен избор за рисуване, скициране, писане и всякакви дейности, които изискват прецизност и детайли. Те могат да бъдат използвани както от деца, така и от възрастни, и са подходящи за употреба в училище, офис или в домашни условия.

Цената е за опаковка (12 броя).