Дамски фигурален чорапогащник, 30D, универсален размер

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000643
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Дамският фигурален чорапогащник с дениер 30 (30D) е изработен от тънка и еластична материя, която покрива цялата гама от плътност на влакната. Това го прави подходящ за универсален размер, който може да се адаптира към различни типове тела.

Фигуралният дизайн на чорапогащника предлага различни модели и орнаменти, които могат да включват вързани мрежи, цветни ленти, цветни точки или други украси. Тези декоративни елементи могат да са разположени върху чорапогащника в различни зони - от пръсти и глезени до бедра или цялата дължина на краката.

Универсалният размер на чорапогащника обикновено се основава на еластичните свойства на материята, които му позволяват да се разтяга и прилепва към различни форми на тялото. Това означава, че той може да се носи от различни жени с различни фигури и размери.

В допълнение, тъй като е с дениер 30, чорапогащникът е достатъчно плътен и издръжлив, за да осигури лека подкрепа и покритие на краката, без да бъде прекалено дебел или горещ. Той може да бъде подходящ за носене през пролетта или есента, когато времето е по-хладно, но не толкова студено, че да се изискват по-дебели чорапогащници.

В обобщение, дамският фигурален чорапогащник с дениер 30 и универсален размер предлага стил, удобство и декоративни детайли, които могат да задоволят различни вкусове и предпочитания на модерните жени.