Ключодържател търсач с червена LED светлина и звук

5,00 лв.
  • Кат. номер: 000641
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Ключодържателът търсач е удобно и практично устройство, което ви помага да откривате загубени предмети, като ключове, портмонета, телефони и други, свързани с него предмети. Той представлява компактно устройство с няколко цвята ключодържатели, които се прикрепят към важните ви предмети.

Основната функция на търсача е да ви помага да намерите изгубения предмет посредством звукови сигнализации или светлинни индикации. В момента, когато изгубите предмета, можете да активирате търсача чрез приложение на смартфон или чрез натискане на бутон или превъртане на превключвател върху самото устройство. Търсачът обикновено използва Bluetooth технология, за да осъществи безжична връзка с вашия смартфон.

Когато сте активирали търсача, ако предметът с ключодържател търсач е в близост и на разположение, той ще издава звуков сигнал или ще започне да мига с LED светлина. Това ви позволява да откривате загубените предмети на кратко разстояние и да ги намерите бързо и лесно.

Някои търсачи предлагат и допълнителни функции, като например двустранно използване, където можете да използвате смартфона си за да откриете ключодържателя, както и обратната ситуация, където натискане на бутон на самия търсач води до активиране на звукова сигнализация на смартфона.

Търсачът е малък, компактен, лек и удобен за носене. Той може да се прикрепи към ключовия медальон, чанта, портфейл или друг предмет, който често използвате и лесно губите. Ключодържателът търсач е практичен аксесоар, който ви помага да избегнете загубата на важни предмети и да спестите време и усилия при тяхното откриване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!