К-т цветни моливи 12 цвята

3,50 лв.
 • Кат. номер: 000639
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът от цветни моливи включва 12 различни цвята, които ви позволяват да изразите своята креативност чрез чертане, оцветяване и скициране. Всяко моливче има твърда графитна сърцевина, обвита в дървена обвивка, което го прави лесен за държане и удобен за работа.

Комплектът обикновено включва следните цветове:

 1. Червен: Червеният молив ви позволява да създадете наситени и ярки червени оттенъци. Той е идеален за червени цветя, плодове или за акцентиране на детайли във вашите творби.

 2. Оранжев: Оранжевият молив предлага топли и енергични оттенъци. Той е подходящ за оцветяване на слънце, плодове, есенни листа или за добавяне на топлина и настроение във вашите рисунки.

 3. Жълт: Жълтият молив ви позволява да създавате ярки и слънчеви цветове. Той е идеален за изобразяване на слънце, цветя, пясъчни плажове или за добавяне на светлина и радост в вашите проекти.

 4. Зелен: Зеленият молив предоставя нюанси на зеления цвят, които са подходящи за чертане на дървета, трева, листа или за създаване на живописни пейзажи и природни сцени.

 5. Син: Синият молив създава различни оттенъци на синьото, които можете да използвате за рисуване на небе, вода, морски създания или за добавяне на спокойствие и хлад във вашите творби.

 6. Лилав: Лилавият молив предлага виолетови и пурпурни нюанси. Той е подходящ за рисуване на цветя, магически сцени или за добавяне на мистерия и изтънченост във вашите рисунки.

 7. Розов: Розовият молив е идеален за създаване на нежни и романтични оттенъци. Той е подходящ за рисуване на цветя, рози, принцеси или за добавяне на сладост и женственост във вашите проекти.

 8. Кафяв: Кафявият молив ви позволява да създадете естествени и земни оттенъци. Той е подходящ за рисуване на дървета, земя, животни или за добавяне на топлина и текстура във вашите рисунки.

 9. Сив: Сивият молив предоставя нюанси на сивото, които можете да използвате за чертане на сенки, структури или за създаване на черно-бели или монохромни проекти.

 10. Черен: Черният молив е идеален за контуриране, детайлиране и добавяне на силуети във вашите рисунки. Той може също да бъде използван за създаване на смел и драматичен ефект.

 11. Бял: Белият молив се използва за осветяване, смесване на цветове и добавяне на светлина във вашите творби. Той е полезен за рисуване на облаци, сняг или за създаване на художествени ефекти.

 12. Златист: Златистият молив ви позволява да създавате металически оттенъци и блясък във вашите проекти. Той е идеален за рисуване на златни украшения, монети, свещени предмети или за добавяне на регалност и лукс във вашите творби.

Тези 12 цвята в комбинация предоставят широка гама от възможности за творчество и позволяват на вас да изразите своята уникалност и визуално въображение. Моливите са издръжливи и позволяват прецизна работа при използване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!