К -т цветни химикалки 6 цвята

2,00 лв.
  • Кат. номер: 000638
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплектът от цветни химикалки съдържа 6 различни цвята, които могат да бъдат използвани за писане, чертане и оцветяване. Всяка химикалка е снабдена с връх, който позволява точно и прецизно нанасяне на мастилото върху хартията или друга повърхност.

Комплектът обикновено включва следните цветове:

  1. Червен: Червената химикалка е идеална за маркиране на важни точки, подчертаване на текст или рисуване с ярки и забележителни линии.

  2. Оранжев: Оранжевата химикалка може да създаде топли и енергични оттенъци. Тя е полезна за рисуване на плодове, залези или други ситуации, в които искате да добавите светлина и жизненост във вашите творби.

  3. Жълт: Жълтата химикалка предлага слънчеви и светли цветове. Тя е чудесен избор за изобразяване на цветя, слънце или за добавяне на щастие и свежест в вашите рисунки.

  4. Зелен: Зелената химикалка предоставя различни нюанси на зеления цвят, които са идеални за рисуване на растителност, дървета или пейзажи с природни елементи.

  5. Син: Сината химикалка се използва за създаване на студени и спокойни оттенъци. Тя е подходяща за изобразяване на небе, вода или за добавяне на дълбочина във вашите арт проекти.

  6. Лилав: Лилавата химикалка предлага виолетови и пурпурни нюанси. Това е чудесен цвят за създаване на мистериозна атмосфера, рисуване на цветя или за добавяне на романтика и изтънченост във вашите творби.

Тези шест цвята в комбинация могат да ви помогнат да създадете разнообразие от изображения, илюстрации и декорации. Химикалките са удобни за използване и позволяват на вашата креативност да се разгърне при работа с тях.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!