Сувенир, стъклен моливник

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000635
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Сувенирният стъклен моливник е елегантен и декоративен предмет, който се използва за писане и същевременно се използва като украса или подарък. Той е изработен от прозрачно или цветно стъкло и обикновено има изящни декоративни елементи.

Стъкленият моливник може да има различни форми и размери, като често представлява миниатюрно изображение на молив, ситуирано върху стъклено основание. Основата може да бъде издълбана или оформена в различни декоративни мотиви, като цветя, животни, символи или абстрактни фигури.

Тези сувенирни моливници се отличават с изящността на изработката и привличат вниманието си със своята красота и уникалност. Често се използват като декоративни елементи в дома или на работното място, като същевременно предоставят практичност в писането.

Стъкленият моливник може да бъде идеален сувенир или подарък за специални случаи, като рождени дни, годишнини, краеъгълни камъни или професионални постижения. Той излъчва изтънченост и класа и предоставя на получателя удоволствието да го използва и възхищава се от неговата естетика.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!