Метална касичка

2,50 лв.
  • Кат. номер: 000634
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Металната касичка е предмет за съхранение на монети и банкноти, изработен от метал или сплав. Тя е обикновено малка и компактна, с цел да бъде удобна за пренасяне и съхранение на пари. Металните касички са популярни, тъй като осигуряват по-голяма здравина и сигурност в сравнение с касичките от други материали, като пластмаса или керамика.

Касичките са обикновено снабдени с едно или повече отвори за вмъкване на монети и банкноти. Те могат да имат различни форми и размери, в зависимост от предпочитанията и дизайна на производителя. Някои метални касички имат ключалка или кодова комбинация, за да се осигури по-голяма защита и предпазване на съдържанието от непозволен достъп.

Освен функцията им да съхраняват пари, металните касички често имат и естетическа стойност. Те могат да бъдат изработени в различни цветове и декорирани с различни дизайни, лога или изображения. Някои касички се предлагат като сувенири или подаръци със специални надписи или послания.

Металната касичка е удобна и практична за съхранение на пари и може да бъде използвана в домашни условия, офиси, магазини или други места, където се изисква удобство и сигурност при съхранението на парични средства.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!