Ножица за подстригване

2,40 лв.
  • Кат. номер: 000629
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Ножица за подстригване представлява инструмент за подстригване на косата. Тя обикновено е изработена от висококачествена стомана или друга здрава материя и има две остриета, които могат да се отварят и затварят с помощта на пружина или ръчен механизъм. По този начин, когато се използва ножицата за подстригване, двете остриета се движат едно спрямо друго, за да изрязват косата.

Типът на ножицата за подстригване може да варира в зависимост от стила на подстригване, който желаете да постигнете. Предлагат се както ножици за подстригване с дълги остриета, които са подходящи за създаване на по-дълги и равномерни коси, така и ножици за подстригване с по-къси и закръглени остриета, които са подходящи за подстригване на коси в области като брадата, ушите и задната част на главата.

Ножиците за подстригване могат да бъдат с едно- или двустранно заточване на остриетата и с различни размери. Те са полезен инструмент за фризьори и за тези, които предпочитат да подстригват косите си сами в домашни условия. За да изберете най-подходящите ножици за вашите нужди, е важно да обърнете внимание на материала, от който са изработени, на дължината и формата на остриетата им, както и на техния размер и тегло. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!