Рибарска плувка 1.5g

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000620
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Рибарска плувка 1.5g е аксесоар, използван от риболовци за контролиране на дълбочината на влакното и за сигнализация при хващане на риба. Тя е лека и компактна, с тегло само 1.5 грама, което я прави удобна за използване и носене.

Описание на рибарската плувка 1.5g:

1. Материал: Рибарската плувка 1.5g е изработена от висококачествени материали, като пластмаса, пенирана пяна или балсово дърво. Това осигурява дълготрайност и устойчивост на влага и корозия.

2. Дизайн: Плувката има изтънена форма, която позволява лесно замятане на влакното и бързо потъване. Цветовете са ярки и контрастни, за да се забелязва лесно от риболовеца дори на голямо разстояние или при слаба видимост.

3. Регулиране на дълбочината: Рибарската плувка 1.5g позволява регулиране на дълбочината на влакното, като се прикрепя към него с помощта на специални клипсове или гумени стопери. Това позволява на риболовеца да променя дълбочината според условията на риболовното място и предпочитанията на различните видове риба.

4. Сигнализация при хващане на риба: Когато рибата хапне на стръвта, плувката потъва или се движи в определена посока. Това дава сигнал на риболовеца да забие куката и да започне изваждането на улова.

5. Универсалност: Рибарската плувка 1.5g е подходяща за различни видове риболов, като сладководен, морски и леден риболов. Тя може да се използва с различни видове влакна и стръв, като червей, пиявица, паста за риба или изкуствени примамки.

В заключение, рибарската плувка 1.5g е удобен и функционален аксесоар за всеки риболовец, който иска да подобри своята техника и да увеличи шансовете си за успешен улов.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!