Мушама за маса с размер 140/180 см, различни цветове.

9,00 лв.
  • Кат. номер: 000583
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Нашата мушама е изработена от висококачествени материали и идеално съчетава красив дизайн с практична функционалност.

Тя е подходяща за маси с размер 140/180 см и е налична в различни цветове, за да даде отговори на вашия вкус и стил на дома. Можете да изберете между класически цветове като бял, черен и сив или да се забавлявате с по-ярки нюанси като червено, синьо и зелено.

Мушамата е лесна за почистване и поддръжка.

Тя е направена от висококачествени материали, които я правят мека и удобна за поставяне на предмети върху нея, като същевременно осигурява защита на вашата маса от надраскване, петна и износване.

Нашата мушама е създадена с оглед на вашето удобство и изглежда красиво върху всяка маса. Тя е идеална както за ежедневна употреба, така и за по-специални поводи.

Подавайте се, че това описание ви е полезно и че ще изберете нашата мушама за маса, за да добавите стил и функционалност.

Размерите на нашата мушама за маса са 140/180 см, което е идеално за голямо разнообразие от маси. Изработена е от здрави и устойчиви материали, които правя издръжлива и дълготрайна.

Мушамата е мека и удобна, като защитава вашата маса от надраскване, петна и нанасяне. Същевременно тя може да се почисти лесно и бързо с помощта на влажна кърпа, което е идеално за ежедневна употреба.

Нашата мушама е налична в различни цветове, която ви дава възможност да я изберете според вашия вкус и желание.