Комплект скоби за водни съединения

3,00 лв.
  • Кат. номер: 000407a
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект скоби за водни съединения. Цената е за целия комплект.

Комплектът скоби за водни съединения се използва за здраво и сигурно свързване на тръби и фитинги в системи за водоснабдяване или отводняване. Този вид скоби обикновено са изработени от устойчиви на корозия материали като неръждаема стомана или пластмаса. Те са специално проектирани, за да осигурят стабилно и надеждно съединение между тръбите, предотвратявайки течове и загуба на налягане.

Обикновено комплектът скоби за водни съединения включва следните елементи:

  1. Скоби за тръби: Това са елементите, които обхващат и фиксират тръбите и фитингите. Те могат да бъдат регулируеми, за да осигурят правилното пасване на различни размери тръби.

  2. Винтове или болтове: Те се използват за здраво прикрепване на скобите към повърхността или към структурите, върху които се монтират тръбите.

  3. Гайки и шайби: Използват се за стабилизиране на винтовете или болтовете и за поддържане на здраво закрепване на скобите.

  4. Промазки или уплътнения: Тези елементи могат да бъдат включени, за да осигурят непромокаемо и непропускливо съединение между тръбите и фитингите.

  5. Други аксесоари: В зависимост от конкретните изисквания на инсталацията, комплектът може да включва допълнителни аксесоари като ъглови скоби, фиксиращи елементи и други.

Комплектът скоби за водни съединения е важен компонент при монтажа на водопроводни и канализационни системи, тъй като осигурява стабилност и надеждност на съединенията. При избора и инсталацията на такъв комплект е важно да се спазват указанията на производителя и да се гарантира правилното закрепване на тръбите и фитингите.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!