Детски силиконов часовник с калкулатор

15,00 лв.
  • Марка: Other
  • Кат. номер: 000057
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детският силиконов часовник с калкулатор е идеалният аксесоар за малките изследователи, които искат да комбинират забавление и учене. Този часовник е създаден с мисъл за удобство и практичност, като предлага не само точен начин за следене на времето, но и вградена функция на калкулатор, която е особено полезна за ученици.

Часовникът е изработен от висококачествен силиконов материал, който е мек и удобен за носене, без да дразни кожата. Силиконовата каишка е регулируема, което позволява перфектно прилягане на китката на всяко дете. Часовникът е лек и издръжлив, като може да издържа на ежедневните приключения и игри на децата.

Дизайнът на часовника е ярък и атрактивен, предлагайки се в различни цветове, които ще зарадват всяко дете. Големият и лесен за четене дисплей показва както часа, така и датата, а бутоните за калкулатора са удобно разположени за лесно използване. Функцията на калкулатора е отлична помощ за децата, които учат математика, като им предоставя лесен и достъпен начин за извършване на основни изчисления.

Този часовник е водоустойчив, което го прави подходящ за носене в различни условия, включително при миене на ръце или лек дъжд. Механизмът на часовника е прецизен и надежден, осигурявайки точност във времето.

Детският силиконов часовник с калкулатор е перфектният подарък за всяко дете, което иска да има уникален и полезен аксесоар. Той е подходящ както за ежедневна употреба, така и за училище, предоставяйки на децата удобството на часовник и практичността на калкулатор в едно.

Изберете детски силиконов часовник с калкулатор за да осигурите на вашето дете един забавен и образователен инструмент, който ще го съпътства във всички негови приключения.