ORLANDO - Мъжки метален часовник

33,00 лв.
  • Марка: ORLANDO
  • Кат. номер: 000045
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

ORLANDO - Мъжки метален часовник

Мъжкият метален часовник ORLANDO е въплъщение на изисканост и надеждност. Със своята солидна конструкция и стилен дизайн, този аксесоар е перфектният избор за всеки мъж, който иска да подчертае своята индивидуалност и добър вкус.

Основни характеристики:

  • Механизъм: Прецизен кварцов механизъм, осигуряващ точност и дълготрайност.
  • Корпус: Издръжлив метален корпус, който придава на часовника класически и елегантен вид.
  • Циферблат: Ясен и четлив циферблат с добре обозначени маркери и стрелки.
  • Каишка: Удобна метална верижка, която гарантира комфорт при носене и дълготрайна употреба.
  • Водоустойчивост: Подходящ за ежедневна употреба, устойчив на случайни пръски и дъжд.

Описание:

Часовникът ORLANDO съчетава класически дизайн с модерна функционалност. Изработен от висококачествени материали, той гарантира дълготрайност и устойчивост на износване. Прецизният кварцов механизъм осигурява безупречно времеизмерване, като ви дава увереност, че никога няма да закъснеете за важна среща или събитие.

Металната верижка придава на часовника елегантен и изискан вид, като същевременно осигурява комфорт при носене през целия ден. Циферблатът е проектиран с мисъл за функционалност и стил, като включва ясни маркери и стрелки за лесно разчитане на времето. Този часовник е идеален както за официални събития, така и за ежедневна употреба.

Водоустойчивостта му го прави подходящ за носене при всякакви метеорологични условия, без да се притеснявате от случайни пръски или дъжд. ORLANDO е повече от просто часовник – той е израз на вашия стил и внимание към детайлите.