Разклонител с копче, 3 метра, 10А, 220 - 240V

10,00 лв.
  • Кат. номер: 000026
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Изборът на правилния разклонител за дома или офиса е важен за осигуряването на безопасност и функционалност. Разклонителите са не само практични, но и необходими устройства в съвременния свят, където броят на електронните устройства в ежедневието ни постоянно расте. Един отличен избор за тези, които търсят надеждност и качество, е разклонител с копче, 3 метра дължина на кабела, номинален ток 10А и напрежение 220 - 240V, в стилен черен цвят.

Този разклонител предлага удобство и безопасност, благодарение на своите характеристики. Дължината на кабела от 3 метра осигурява достатъчно гъвкавост при позиционирането на устройството, докато копчето за включване/изключване предлага допълнителен контрол и удобство за потребителя. Спецификацията на 10А номинален ток гарантира, че разклонителят може да поддържа работата на множество устройства едновременно, без риск от претоварване. Напрежението от 220 - 240V е стандартно за повечето домакинства и офиси, което прави този разклонител универсален избор за различни приложения.

Черният цвят придава елегантност и се вписва добре във всякакви интериори, като същевременно остава дискретен и не привлича вниманието ненужно. Дизайнът е съобразен с модерните изисквания за минимализъм и функционалност.

Този разклонител е подходящ за всеки, който търси качествен и безопасен продукт, който да отговори на нуждите на съвременния живот. Независимо дали се използва за зареждане на мобилни устройства, свързване на компютърно оборудване или други електрически апарати, той предлага надеждност и удобство на достъпна цена.