Двубоят от Емил Коралов, 1953г

35,00 лв.
  • Кат. номер: 000045aa
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Двубоят" от Емил Коралов, 1953 г., твърди корици, рядко издание, тираж 8 000 екз.

Описание:

"Двубоят" е роман от Емил Коралов, публикуван през 1953 година. Това рядко издание с твърди корици е ценен артефакт от българската литературна история, представящ забележителна история, заредена с интриги и емоции.

Съдържание и стил:

Романът разказва за драматичните събития около двубой между двама мъже, които се впускат в битка за чест и достойнство. Емил Коралов представя великолепно развитие на персонажите и интригуващ сюжет, който води читателя през вълнуващи и неочаквани обрати.

Автор:

Емил Коралов е известен български писател и журналист, чиито творби са прочути с интелектуалност и литературен майсторски израз. Той е автор на редица романи, разкази и есета, които са получили признание от критика и публика.

Издание и качество:

Рядкото издание на "Двубоят" с твърди корици подчертава специалния характер на книгата и нейната ценност за колекционерите на литературни редкости. Тиражът от 8 000 екземпляра го прави още по-ценен за сбористите и ценителите на българската литература.

Значение:

"Двубоят" е не само литературно произведение, но и важен документ за българската култура и история. Романът предлага на читателите възможност за размисъл върху теми като мъжество, чест и морални ценности.