Избрани стихотворения от Пантелей Матеев, 1957г

60,00 лв.
  • Кат. номер: 000003а
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"Избрани стихотворения" от Пантелей Матеев е рядко издание, публикувано през 1957 г. С ограничен тираж от само 2 500 екземпляра, тази книга представлява значимо литературно съкровище за ценителите на поезията. Пантелей Матеев е уважаван български поет, чиито стихове са изпълнени с дълбоки емоции и майсторска игра с думите.

В този сборник са включени някои от най-добрите му произведения, които отразяват както личните му преживявания, така и обществените настроения на времето. Книгата е с твърди корици, което допълнително подчертава нейната стойност и значимост като колекционерски предмет.

"Избрани стихотворения" е издание, което предлага на читателите поглед към богатата поетична традиция на България и уникалния талант на Матеев.

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.