Учебник по елементарна теория на музиката и солфеж, 1994г

65,00 лв.
  • Кат. номер: 001343
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Учебникът 'Елементарна теория на музиката и солфеж' е създаден с цел да представи основните концепции и практики в областта на музикалната теория и солфеж за начинаещи студенти и музикални ентусиасти.

Презентирането на материала е структурирано и лесно разбираемо, като включва обяснения, илюстрации и упражнения, които помагат на читателите да усвоят и упражнят основните музикални понятия като нотация, ритъм, мелодия, хармония и солфеж.

Учебникът е предназначен както за самостоятелно обучение, така и за използване в класна среда под ръководството на опитен музикален инструктор.

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.