Детска играчка Автомат на батерии.

7,00 лв.
  • Кат. номер: 001105
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Нашата детска играчка, автомат на батерии, предоставя на малчуганите невероятно изживяване от игра със забавление и вълнение. Съчетавайки ярки цветове и звуци, този автомат е идеалният начин за стимулиране на въображението и развитието на детската координация.

С автентичен дизайн, който прилича на реален автомат, децата ще се наслаждават на вълнуваща игра със звуци на стрелба и светлинни ефекти. Играта с автомата на батерии стимулира развитието на фината моторика и развива представата за реализъм при децата.

Лесен за управление, автоматът работи с батерии, които осигуряват продължително време на забавление. Малките герои могат да се наслаждават на вълнуващи ролеви игри, предизвиквайки въображението и създавайки различни сценарии.

Тази детска играчка не само предоставя забавление, но и помага на децата да усвоят основни социални умения, като сътрудничество и споделяне. Леката и безопасна конструкция я прави подходяща за игра в дома или на открито.

С детския автомат на батерии вашето дете ще влезе в ролята на герой и ще се наслади на безкрайни часове на забавление. Вдъхновете въображението му и го насърчете да създава различни приключения в света на играта.