Детска играчка Китара. Дължина 61 см

28,00 лв.
  • Кат. номер: 001104
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Детска играчка Китара. Дължина 61 см

 

Детската китара с дължина 61 см е идеалният начин за въвеждане на малчуганите в света на музиката. Изработена от здрави материали, тази китара не само е забавна, но и образователна. Инструментът е подходящ за деца, които проявяват интерес към музиката или искат да развият своите творчески способности.

С уникален и цветен дизайн, китарата не само привлича вниманието на децата, но и им предоставя възможността да изразят своята индивидуалност. С този музикален инструмент децата могат да влязат в ролята на малки музиканти и да се наслаждават на свиренето.

Размерът от 61 см е идеален за деца, позволявайки им лесно да държат и манипулират инструмента. Компактният дизайн прави китарата удобна за носене и игра навсякъде. Включените функции за регулиране на звука и меките струни гарантират безопасност и лесно усвояване на основите на музикалното творчество.

Тази детска китара не само е забавна, но и подпомага развитието на музикалните способности и координацията на децата. Отворете света на музиката за вашето дете и го вдъхновете с удоволствие от творчеството.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!