Удължител 20 метра

25,00 лв.
  • Кат. номер: 001101
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Удължител 20 метра

 

Удължителът с дължина от 20 метра представлява неизменен помощник в градината и дома, предоставяйки ви свобода и удобство при различни задачи. Неговите функции са разнообразни и включват удължаване на обхвата на вашия електрически инструмент, достигане до отдалечени точки или свързване на различни уреди.

Този удължител е създаден с внимание към детайла и високи стандарти за качество. Кабелът е изработен от здрави материали, които осигуряват устойчивост на външни влияния и дълготрайна употреба. Гъвкавата и устойчива на износване обвивка предпазва вътрешните проводници и осигурява безопасност при работа.

Свързването и използването на удължителя е лесно и удобно. Стандартните електрически щепсели и контакти го правят съвместим с почти всички електрически уреди и инструменти в дома или градината. 

Този удължител не само увеличава обхвата ви, но и ви осигурява гъвкавост и удобство при реализирането на различни проекти. Без значение дали поставяте декорации в градината, ползвате електрически инструменти или просто имате нужда от допълнителна дължина за вашите уреди, удължителят с 20 метра е перфектното решение.

С този удължител ще преодолеете ограниченията и ще се насладите на улеснената работа във всяка ситуация. Надежден и устойчив, този удължител 20 метра е неотменна част от вашия дом или градински инвентар. Покажете грижа за вашите нужди от електрозахранване с този надежден и удобен аксесоар, който прави всяка задача лесна и достъпна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!