Стар механичен будилник. Работи. Китай

10,00 лв.
  • Кат. номер: 001079
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Този стар механичен будилник представлява елегантна комбинация от функционалност и винтиж стил, произведен в Китай. Създаден с изящество и прецизност, този временен артефакт предоставя уникално поглед върху историята на часовникарството.

С корпус от метал и подробности, изпъстрени с класически орнаменти, този будилник излъчва изтънченост и изисканост. Дискретният циферблат е лесен за четене с ясни арабски цифри и изчистени стрелки. Захранва се от механичен механизъм, който не само подчертава автентичността му, но и предлага надеждна работа без нужда от батерии.

С приятно 'тик-так' звучене, будилникът добавя атмосфера на старинно уюта в дома ви. Регулируемите стрелки и леснодостъпните настройки правят този будилник удобен за употреба, а традиционният механизъм гарантира неговата дълготрайност.

Този бижутерски артефакт не е просто уред за измерване на времето, а е и елемент на декорация, който може да обогати интериора на всяка стая. Внесете допълнителен допир на стил и класика с този стар механичен будилник, който отразява богатата традиция на часовниковата индустрия в Китай.