3 в 1 Кабел, Подходящ за iPad, Apple, TYPE-C и Micro устройства

9,00 лв.
 • Кат. номер: 000969
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 3 в 1 Найлонов Плетен Заряден Кабел, Подходящ за iPad, Apple, TYPE-C и Micro устройства:

Този универсален заряден кабел предоставя удобство и гъвкавост, като ви позволява да зареждате различни устройства с един компактен кабел. Вотът на този 3 в 1 кабел се намира в подробностите по-долу:

 1. 3 в 1 Дизайн:

  • Съвместим с различни устройства - iPad, Apple устройства (с Lightning порт), устройства с TYPE-C (USB-C) и Micro USB портове. Този кабел е предназначен да обслужва различни видове устройства, което го прави идеален за потребители с разнообразна техника.
 2. Найлоново Плетиво:

  • Защита и издръжливост - Кабелът е обвит с найлоново плетиво, което не само предоставя стил, но и осигурява допълнителна здравина и устойчивост на износване.
 3. Зареждане и Синхронизация:

  • Поддържа зареждане и трансфер на данни - Освен за зареждане, този кабел може също така да се използва за предаване на данни между устройства.
 4. Компактен и Практичен:

  • Подходящ за пренасяне - Компактният дизайн прави кабела лесен за пренасяне, подходящ за използване у дома, в офиса или по време на пътуване.
 5. Високо Качество на Връзките:

  • Здрави връзки - Върховите части на кабела са здраво свързани, гарантирайки дълготрайна употреба без проблеми.

Този 3 в 1 кабел предоставя удобен и универсален начин за зареждане на различни устройства, като в същото време съчетава издръжливост и стил в един компактен пакет.